Oude ziel, hooggevoelig, fan van de zee en gouden licht.

Maar iemand die met jou verbinding maakt op zielsniveau. Door mijn hooggevoeligheid kijk ik voorbij de fysieke vorm en dat weerspiegelt zich in de foto's die ik maak. 

Ik heb een hart voor mensen die net als ik hun zielsmissie in de wereld willen zetten en ik heb een hart voor vrouwen (en mannen) die, net als ik soms worstelen met hun zelfbeeld. Ik laat je via fotografie graag zien hoe (ziels)mooi je bent.  

Niet zomaar een fotografe.

Hi! Ik ben Anneleen.

Over mij

Ik combineer fotografie graag met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom vind je me vaak terug op retraites rond bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, tantra...

Waarom ik doe wat ik doe? Omdat foto's helend zijn. Zelfportretten hebben me geholpen tijdens een moeilijke periode en ik merk ook bij andere vrouwen (en mannen) hoeveel deugd het doet om zichzelf écht te zien. In al hun authentieke schoonheid. Daar wordt mijn ziel warm van.

Ik sloeg eerst 'de klassieke weg' in, maar een burn-out bracht met tot stilstand. 

Tijdens een reis door Nepal, maakte ik terug connectie met mijn passie voor fotografie. Het maakte me zo gelukkig als kind, ik was het alleen vergeten. Terug thuis, schreef ik me bijna onmiddellijk in bij LUCA School of Arts voor een opleiding fotografie. Daar leerde ik vooral de technische basis, die me nu ondersteunt bij mijn 'gevoelsfotografie'. 


Mijn verhaal

NIEUW-Zeeland

NAMIBIË

marokko

CANADA

IJSLAND

Ik hou ongelofelijk veel van reizen en ging al  mee als fotografe op retraites naar Ibiza, de Ardennen en plekken in het mooie Vlaanderen. 

Organiseer jij een retraite rond persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn tantra,... en zoek je nog een fotografe?

travel bucketlist

THAILAND

Website Assets-Arch Outline

Daarnaast hou ik heel erg van reizen. Nieuwe culturen opsnuiven, nieuwe mensen leren kennen, avonturen beleven... Reizen voedt mijn ziel op een manier dat niet veel andere dingen dat doen. 

De wereld rondreizen

En meerbepaald de zee, zoals je wel ziet aan mijn foto's. ik hou ongelofelijk veel van de zee. Ze brengt me rust, vreugde en altijd een gevoel van thuis komen. 

Natuur 

Waar ik blij van word

leer me kennen

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.

© Soul Photography by Anneleen De Walsche

Algemene voorwaarden