Oude ziel, hooggevoelig, fan van de zee en gouden licht.

Maar iemand die met jou verbinding legt op zielsniveau.
Door mijn hooggevoeligheid kijk ik voorbij de fysieke vorm en dat weerspiegelt zich in de foto's die ik maak. 

Via fotografie maak ik dingen zichtbaar. Je schoonheid en authenticiteit, je bezielde onderneming of je sensualiteit in een groep vrouwen. 

Bij mij doe je niet zomaar een fotoshoot, vaak is het een transformerende ervaring die je dichter bij je Authentieke Zelf brengt. 

Niet zomaar een fotografe.

Hi! Ik ben Anneleen.

Over mij

Ik combineer fotografie met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat als iedereen zijn eigen Authentieke Zelf is of kan zijn, de wereld vanzelf in harmonie komt. 

Ook ik ben een weg ingeslagen die niet helemaal de mijne was, maar meer en meer word ik mezelf en ik help jou daar ook graag bij. 

Fotografie, maar ook familieopstellingen en Human Design (waarover later meer, maar contacteer me gerust bij interesse), zijn manieren om mijn zielsmissie in de wereld te zetten. Elk op hun manier nemen ze lagen weg en brengen ze je dichter bij je ware kern.

Ik sloeg eerst 'de klassieke weg' in, maar een burn-out bracht met tot stilstand. 

Tijdens een reis door Nepal, maakte ik terug connectie met mijn passie voor fotografie. Het maakte me zo gelukkig als kind, ik was het alleen vergeten. Terug thuis schreef ik me in bij LUCA School of Arts voor een opleiding fotografie. Daar leerde ik vooral de technische basis, die me nu ondersteunt bij mijn gevoelsfotografie. 

Zelfportretten hebben me geholpen tijdens een moeilijke periode om mezelf terug (graag) te zien. Ik heb zo de helende kracht van fotografie mogen ervaren.

Mijn verhaal

NIEUW-Zeeland

NAMIBIË

marokko

CANADA

IJSLAND

Ik hou ongelofelijk veel van reizen en ging al  mee als fotografe op retraites naar Ibiza, de Ardennen en op plekken in het mooie Vlaanderen. 

Organiseer jij een retraite rond persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn tantra,... en zoek je nog een fotografe?

travel bucketlist

THAILAND

Daarnaast hou ik heel erg van reizen. Nieuwe culturen opsnuiven, nieuwe mensen leren kennen, avonturen beleven... Reizen voedt mijn ziel op een manier dat niet veel andere dingen dat doen. 

De wereld rondreizen

En meerbepaald de zee, zoals je wel ziet aan mijn foto's. ik hou ongelofelijk veel van de zee. Ze brengt me rust, vreugde en altijd een gevoel van thuis komen. 

Natuur 

Waar ik blij van word

leer me kennen

Website Assets-Arch Outline

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.

© Soul Photography by Anneleen De Walsche

Algemene voorwaarden