Aanbod

Aanbod

Groep

bezielde onderneming

Soul

Ga naar:

Via fotografie leg ik bloot wat gezien mag worden.

Jouw schoonheid, speelsheid, sensualiteit, vrouwelijkheid… Stukken van jezelf die gezien mogen worden tijdens een soul fotoshoot. 

Jouw zielsmissie, die je via je bezielde onderneming de wereld in zet. De wereld heeft jou nodig en met de juiste foto's trek je de juiste klanten aan. 

Of de vrouw in onszelf die we samen met andere zusters mogen zien en eren. Er heeft lang veel lading gelegen op het collectieve vrouwenveld. Via een sensuele fotoshoot mogen we dit transformeren. 

Jouw ziel laten stralen op beeld, dat is wat ik het liefste doe.

Website Assets-Arch Outline

Soul

295 euro

Kennismakingsgesprek
Styling advies indien gewenst
Shoot van  één uur à anderhalf uur
10 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij
De mogelijkheid om extra foto's aan te kopen aan €15 per foto

Excl. transportkosten van 0.37/km

Om de vrouw in jou te eren, te zien, er helemaal te laten zijn.

Via fotografie leg ik bloot wat gezien mag worden. Jouw schoonheid, speelsheid, sensualiteit, vrouwelijkheid... Stukken van jezelf die je wilt laten aan jezelf en aan de wereld.

Een fotoshoot Voor jezelf

Wat is inclusief?

Dit gun ik mezelf

Net zo goed kan er een stukje zich willen laten zien dat je zelf nog niet zag of liet zien. Dan kan er een transformatieproces op gang komen waar we samen door gaan. Je laat los en je wordt nog meer jezelf. Jij mag gezien worden in alles.

Op die manier kan een fotoshoot ook helend en transformerend zijn. Het is nooit zomaar een fotoshoot, maar het kan een transformerende ervaring zijn. Eén ding is zeker, je krijgt wat je nodig hebt. 

Dit kan zowel buiten in de natuur als binnen (boudoir). Dit gun ik mijn bedrijf

Bezielde
 onderneming

395 euro

Kennismakingsgesprek
Styling advies indien gewenst 
Shoot van +/- 3 uur
20 foto's in hoge resolutie
Online fotogalerij
De mogelijkheid om extra foto's aan te kopen aan €15 per foto.

Excl. transportkosten van €0,37/km

Wat is inclusief?

Kwalitatieve en authentieke foto's zijn onmisbaar om je bedrijf zichtbaar te maken. Op je website, in je nieuwsbrief, op sociale media... Ik voorzie je graag van foto's die weergeven waar jij en je bedrijf voor staan. De energie van jouw werk straalt uit in de foto's en op die manier trek je de juiste klanten aan.

Een fotoshoot om je bedrijf in de kijker te zetten

Dit wil ik!

lifestyle

115 euro

Shoot van +/- 1 uur
20 foto's in hoge resolutie
2 uur nabewerking
Styling advies
Eerste 20km vervoerskosten (daarna €0,35/km)

Wat is inclusief?

Beschrijf hier je tweede dienst binnen pakket 3. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. Aliquam erat volutpat. Praesent sit amet nunc ut turpis pulvinar dignissim. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. Aliquam erat volutpat. Praesent sit amet nunc ut turpis pulvinar dignissim. 

Lifestyle shoot: gewoon, voor jezelf

Intimate

Lifestyle

Fashion

Dit wil ik!

intimate

160 euro

Shoot van +/- 1,5 uur in de studio
30 foto's in hoge resolutie
2 uur nabewerking
Styling advies

Wat is inclusief?

Beschrijf hier je derde dienst binnen pakket 3. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. Aliquam erat volutpat. Praesent sit amet nunc ut turpis pulvinar dignissim. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. Aliquam erat volutpat. Praesent sit amet nunc ut turpis pulvinar dignissim. 

Intieme portretten

Intimate

Lifestyle

Fashion

Website Assets-Arch Outline

Ellen

De fotoshoot was een helende en transformerende ervaring. Door de scherp artistieke ogen van Anneleen, herinner ik me wie ik ben als vrouw. Dat alles van mezelf er mag zijn. Anneleen loodst je in alle zachtheid en oordeelloos door jouw proces tijdens de shoot. Je voelt je meteen volledig op je gemak bij haar. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen.


"Een helende en transformerende ervaring".

Dit wil ik ervaren!

Groepsfotoshoot

vanaf 150 euro p.p.

Kennismakingsgesprek met de organisator (indien bestaande groep)
Begeleiding door Sanne Meert
5 foto's in hoge resolutie p.p.
Online fotogalerij
De mogelijkheid om extra foto's aan te kopen aan €15 per foto

Excl. transportkosten van €0,37/km 

Wat is inclusief?

Een unieke, sensuele fotoshoot in groep. Een dag waarop we samenkomen met vrouwen en een veilige bedding creëren waarin we helemaal onszelf mogen zijn en onszelf laten zien in alles wat er is. 

een sensuele fotoshoot in groep

Groep

De uitnodiging is om te verbinden met onze eigen sensualiteit. Naaktheid wordt uitgenodigd, maar is niet verplicht en volledig afgestemd op jouw persoonlijke groep en de noden van de groep. De begeleiding gebeurt door Sanne Meert, ervaren vrouwencirkelbegeleidster.

Houd mijn Facebookpagina in de gaten voor geplande groepsfotoshoots of schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Deze shoot kan ook voor bestaande groepen, neem in dat geval even contact me me op. 

Binnen de twee weken krijg je een online fotogalerij toegestuurd waaruit je 15 of 25 foto's (afhankelijk van je formule) mag kiezen. Spannend!

3. Bewerking & oplevering

Op de fotoshoot zelf, vraag ik je om verbinding te maken met je eigen energie.  Na een tijdje voel je je meer en meer op je gemak en stroomt het als vanzelf!
Het is belangrijk om te vertrouwen op het proces. Alles mag er zijn.

2. de fotoshoot

We starten met een kenninsmakingsgesprek, waarbij we afstemmen of we een match zijn. Hierin gaan we ook samen op zoek naar een locatie die voor jou goed voelt en bij jou past.

1. Kennismaking

Mijn werkwijze

how the magic happens

Wordt dit het begin van een mooie samenwerking?

© Soul Photography by Anneleen De Walsche

Algemene voorwaarden